Over striptease en lapdancecoach Mona

Mijn missie

Na jaren zelf op een podium gestaan te hebben en te genieten, is het nu mijn missie om mijn passie door te geven aan zoveel mogelijk mannen en vrouwen. Ik wil mensen helpen groeien en hen in hun kracht zetten aan de hand van striptease en sensuele bewegingen. Mijn missie is om elke vrouw en man zelfvertrouwen te geven. Ik wil laten inzien dat iedereen mooi en sensueel is. Dat doe ik met workshops, lessen en presentaties.

30

Jaar ervaring

7000+

Tevreden klanten

500+

Lessen

1

De enige cursus die je nodig hebt

Wat anderen over ons zeggen!

Onwijs leuke middag gehad met de strip privéles. Mona heeft duidelijk hart voor dans, show en entertainment. Dat brengt ze dan ook vol enthousiasme over. Door op elkaar te oefenen en duidelijke uitleg gaat het heel snel. Na 1.5 uur kon ook ik een verleidelijke show geven voor ........
Kanji
37 jaar
Wat een aanstekelijke energie brengt Mona mee. Het duurde voor mij niet lang voor ik mij volledig vertrouwd en vol enthousiasme kon focussen op het leren sensueel dansen en strippen. Voor mij was het vooral een kwestie van rust, rust, rust.... Wat fijn, eindelijk iets dat lang-zaam mag en daardoor alleen maar fijner en mooier om te doen en te zien. Ik had niet gedacht dat er zoveel te leren zou zijn en Mona weet alles haarfijn te benoemen en uit te leggen. Lessen vol mooie tips en details zonder mij een choreografie op te dringen. Inmiddels krijg ik zelf echt energie van het dansen en voel ik mij op en top vrouw, absolute aanrader!
Miriam
33 jaar
Een paar maanden geleden heb ik een striptease dansles gevolgd van Mona. En wat was dat een fantastische ervaring!!! Omdat ik zoiets nog nooit eerder heb gedaan, voelde ik mij aan het begin een beetje onzeker. Maar Mona stelde me meteen gerust door middel van een persoonlijk introductie gesprekje. De les zelf was goed opgebouwd en ik leerde stap voor stap hoe ik goed de striptease dans moest uitvoeren. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. De interactie was zeer plezierig. Toen Mona aan het begin van de les de dans voor deed, dacht ik ‘Dat gaat me nooit lukken’. Maar dankzij de deskundige begeleiding tijdens de les kan ik nu met volle trots zeggen ‘Ik kan het ook’. Mona, super bedankt daarvoor!
Vera
45 jaar
Het is dan zover; finale van de Miss Plussize Fashion Verkiezing 2011. Eenmaal aangekomen op de beurs hebben we uitleg gehad en kregen we catwalktraining van Mona Schuitemaker. Daar kregen we een oefening om elkaar diep in de ogen te kijken op verschillende manieren. Dit is een oefening om meer zelfvertrouwen te krijgen als je op de catwalk loopt natuurlijk wel met hoge hakken aan. Voor iedereen met weinig zelfvertrouwen een aanrader om eens een workshop bij haar te volgen. Ik heb veel geleerd van Mona en daarnaast is het ook nog een lief persoon waar je je gelijk prettig bij voelt.
Lisette
56 jaar